Tohka

270px-Flag_of_the_Netherlands.svg
Op 19 november heeft foundation Thang de kleine bibliotheek in Tohka geopend .
De complete inventaris oa boekenrekken , vloerbedekking , tafeltjes en kussens hoorde ook bij het realiseren van de bibliotheek .
Verder zijn er 500 kinderleesboeken gesponsord .
Dit alles konden wij doen door support van Kushal Gurung ( die de marathon in Boston / VS gelopen heeft en het sponsor geld gedoneerd heeft aan foundation Thang om de bibliotheek te kunnen realiseren .)
Dit project zal de stichting zeker in de toekomst blijven volgen en daar waar nodig ondersteunen.
9200000055128772
On the 19th of November Thang foundation opened a small library in Thoka. The entire inventory; the bookshelves, carpets, tables and pillows were also part of finishing this library. Furthermore, we have sponsored 500 books. This could not have been possible without Kushal Gurung who ran the Boston marathon and donated the money which sponsored him to the foundation for us to fund this library.
We will definitely keep following this library and provide any support if needed.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: