Blog Lotte #2

270px-Flag_of_the_Netherlands.svg

Voorleesestafette Openbare bibliotheek Amsterdam

Zaterdagochtend heel vroeg ging ik met mijn moeder en mijn zusje met de trein naar Amsterdam. We stapten na 2,5 uur uit de trein, de tijd was snel gegaan want ik had nog geoefend met voorlezen en spelletjes gedaan. In Amsterdam ging ik over de rode loper de bieb binnen, dat was best spannend. De bieb was de grootste bieb die ik ooit heb gezien. Hij was 8 etages hoog! Met een restaurantje, een café en zelfs live muziek (speciaal voor de uitmarkt). Op het grote bed op de kinderafdeling las ik voor uit “Niks gebeurd” van Mark Janssen. Er was ook een verteltas en daar mocht mijn zusje mee helpen. Curt Fortin (bekend van de televisie) hij had de microfoon vast en hij zei dat ik het goed had gedaan. Lezen vind ik leuk om te doen. Het is mooi dat de stichting kinderen in Nepal laat lezen. Daarom ben ik graag de ambassadeur. Daarna ben ik nog naar het Nemo museum geweest en we waren pas super laat weer thuis.

Groetjes Lotte

Klik hier Voor meer informatie over OBA.

9200000055128772

Reading Relay public library Amsterdam.

Me, my mother and my sister went to Amsterdam in the early hours of last Saturday. We got out after a train ride of 2.5 hours but time flew by quickly since I had been practicing with reading and playing some games. I immediately walked over the red carpet into the library when we arrived in Amsterdam, that was quite exciting. The library was very huge, probably the biggest I have ever seen. It was 8 floors high! There was a restaurant, a bar and even live music (specially for the uitmarkt.)

I read from the book “Niets gebeurd” from Mark Janssen, while sitting on the large bed in the children department. There was also a ‘tell-bag’, with which my sister could help.  Curt Fortin (famous from TV) held the microphone and said that I did a good job.

I like reading. It is important that the foundation allows children in Nepal to read. That is why it’s a pleasure to be the ambassador. After that I went to the NEMO museum so we came home quite late that day.

Greets, Lotte

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: