Blog Lotte #1

270px-Flag_of_the_Netherlands.svg
Installatie ambassadeur en bezoek schrijver Mark Janssen

Afgelopen dinsdag ging ik na school met mijn moeder naar het huis van Mark Janssen. Mark deed de deur open en keek heel vriendelijk. We mochten binnenkomen en kregen iets te drinken. Al gauw kwamen ook Marleen en Mohan.
We gingen naar boven naar het atelier van Mark. Ik wist niet wat ik zag. Er hingen heel veel mooie tekeningen (door Mark zelf gemaakt!) en een kast vol boeken waaraan Mark gewerkt had. Ik kreeg van Mark een boek “ Niets gebeurd” met super mooie tekeningen.

Daarna werd ik benoemd als ambassadeur van de stichting. Ik kreeg een mooie blauwe Sjerp (ik mocht zelf de kleur uitkiezen) en ging samen met Mark en Marleen op de foto. Daarna maakten ze nog afspraken over de uitmarkt en de voorleesestafette.

In het begin vond ik het spannend, maar daarna was het heel leuk. Dankjewel Mark dat ik mocht komen kijken. En ik zal mijn best doen als ambassadeur.

Groetjes van Lotte

9200000055128772

Appointment Amabsador and visit to writer Mark Janssen.

Last Tuesday, Me and my mother went to the house of Mark Janssen after school. Mark opened and smiled very friendly. He allowed us in and gave us something to drink. Not long after Mohan and Marleen arrived as well. We went to his studio upstairs. I couldn’t believe what I saw, there were so many beautiful drawings ( drawn by Mark himself) and a completely filled bookcase. Mark handed me the book ‘Niets gebeurd’ with beautiful drawings in it. After that they gave me a blue sash (I picked the colour myself) and I took a picture together with Marleen and Mark. After that, they made some arrangements about the ‘uitmarkt’ and the ‘reading relay’.

I found it quite exciting in the beginning but the day got more fun as time passed. Thank you Mark for inviting me into your house. I will do my best as ambassador.

Greets, Lotte

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: