Thang Benefiet Festival & Small Bazar

24 juni organiseert Stichting Thang samen met Lokaal 25 en Amber Delahaye illustratie het leukste kleine Benefiet Festival van Heerlen!

Overdag kun je lekker rondstruinen op de Small-Bazar bij Lokaal 25. Spelletjes spelen, stoepkrijten en allerlei leuke dingen doen op het Schelmenhofje. Naar het theater met de kleintjes in de Nieuwe Nor. En om het allemaal af te sluiten is er ’s avonds ook nog een dikke afterparty in de Nieuwe Nor met allemaal vette bands!

Het mooie van alles is dat de opbrengst naar Stichting Thang gaat!

On June 24 the Thang Foundation together with Lokaal 25 and Amber Delahaye Illustration organises the sweetest and smallest charity festival of Heerlen!

During the day you can wander around on the Small-Bazar at Lokaal 25. Playing games, decorating the streets with cryons all lots of other fun stuff to do on the Schelmenhofje. Or go the the theatre with your little ones in de Nieuwe Nor. And to finish the day in style, there will be a nice afterparty with lots of cool bands in the Nieuwe Nor.

And the beauty of this festival is that the proceeds go the Thang Foundation!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: